Če želite brezhibno kožo, ne glejte naprej od tega čudovitega mila z aktivnim ogljem, Neem prahom in eteričnim oljem čajevca. Znano je po svojih neverjetno nežnih čistilnih lastnostih. Primerno za mastno in problematično kožo. Vašo kožo globinsko očisti, zmanjša pore in iz nje odstrani odmrle celice. Idealno za vso družino, za nego obraza, rok, telesa in mastnega lasišča.

Milo vsebuje bogate naravne sestavine:

AKTIVNO OGLJE je lepotni junak, ki daje milu bogato temno barvo. Nase veže nečistoče in toxine.
NEEM PRAH je ajurvedsko zelišče znano kot “ČUDO SVETA”. Ugodno vpliva na kožo in lase.
RICINUSOVO OLJE je zasluženo za bogato peno, ki jo ob uporabi da milo.
KOKOSOVO OLJE je pravi balzam za kožo. Bogato je z vitamini A,B in E, ki kožo vlažijo, hranijo, krepijo in pomlajujejo.
OLIVNO OLJE, katerega aktivne učinkovine zavirajo proces staranja kože in pomagajo pri izboljševanju stanja kože.
ETERIČNO OLJE ČAJEVCA je poznano po izjemnih čistilnih lastnostih. Učinkovito je pri manjših kožnih neprijetnostih, saj kožo pomiri in jo pomaga regenerirati.

INCI:

SODIUM OLIVATE, SODIUM COCOATE, SODIUM CASTORATE, CHARCOAL POWDER, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, MELIA AZADIRACHTA EXTRACT, LIMONENE.

Zaradi ročne izdelave in ročnega rezanja na posamezne kose, se mila med seboj malenkost razlikujejo po obliki, barvi, teži in vonju. Vsak kos mila je unikat. Zato vas prosim za razumevanje. Po uporabi milo hranite na suhem, da mu s tem podaljšate življenjsko dobo.

Teža mila: 100g / – + 10g

Cena: 8€

Pošljite povpraševanje ali nam postavite vprašanje

Moje ime je Ljubica

Če bi se morala profesionalno predstaviti v enem stavku, bi verjetno zapisala, da sem maserka, refleksoterapevtka, zaljubljena v življenje in vse kar je povezano z naravo.

Moje ime je Ljubica

Če bi se morala profesionalno predstaviti v enem stavku, bi verjetno zapisala, da sem maserka, refleksoterapevtka, zaljubljena v življenje in vse kar je povezano z naravo.

Bi radi vedeli prvi?

Sledite nam na socialnih omrežjih!