Moja naravna mila so tako kot ti in tako kot jaz.

Moja naravna mila so tako kot ti in tako kot jaz.

Luksuzna. Nepogrešljiva za srečno in kvalitetno življenje in nekaj posebnega. A hkrati vsakdanja, ker tudi en sam dan brez njih je zamujena priložnost.

Moja naravna mila so tako kot ti in tako kot jaz.

Moja naravna mila so tako kot ti in tako kot jaz.

Luksuzna. Nepogrešljiva za srečno in kvalitetno življenje in nekaj posebnega. A
hkrati vsakdanja, ker tudi en sam dan brez njih je zamujena priložnost.

Naravna mila SOme

So trda in čvrsta kot temelji.

Kot tvoja in moja odločenost, da želiva le najboljše zase.

Moja mila so tako kot jaz, SOme. In takšen je tudi moj pristop k njihovemu ustvarjanju. Kajti le najboljše je dovolj dobro zate in zame.

Zato vsako milo ustvarim z ljubeznijo. S srcem in dušo.

Iz visokokakovostnih olj in masel – olivnega, ricinusovega, kokosovega, kakavovega in karitejevega, ki nahranijo kožo in vzdržujejo njeno ravnovesje.

Moja mila izdelujem po hladnem postopku, nato pa zorijo 4 do 6 tednov v kontrolirani atmosferi. Zato ohranjajo aktivne in zdravilne sestavine ter vsebujejo veliko naravnega glicerina, ki učinkovito vlaži kožo, da po uporabi ostane čista in negovana.

Ne vsebujejo konzervansov, kajti pri izdelavi naravnih trdih mil ti niso potrebni, da bi dlje časa ostala sveža, varna in učinkovita. Naravno trdo milo je tudi do 3 krat več časa v uporabi, kot gel za tuširanje.

Nežno jih odišavim z naravnimi, rastlinskimi eteričnimi olji in obogatim z dodatki iz narave: aktivnim ogljem, rožmarinom, himalajsko soljo, Neem prahom, algo Spirulino in drugimi, koži koristnimi sestavinami. SOme mila izdelujem s svojimi rokami. Z veliko spoštovanja in odgovornosti do narave, živali in okolja.

Prav vsako milo je unikat, ki ga oblikujem po navdihu široke palete čustev. Ta se v meni porajajo skozi celoten proces nastajanja: od ideje, recepta, izdelave in oblikovanja embalaže do pakiranja in izročila tebi.

Ker moja mila so SO-me, z veliko željo in ciljem, da tebi in sebi ponudim le najboljše.

Naravna mila SOme

Moje ime je Ljubica

Če bi se morala profesionalno predstaviti v enem stavku, bi verjetno zapisala, da sem maserka, refleksoterapevtka, zaljubljena v življenje in vse, kar je povezano z naravo.

Moje ime je Ljubica

Če bi se morala profesionalno predstaviti v enem stavku, bi verjetno zapisala, da sem maserka, refleksoterapevtka, zaljubljena v življenje in vse kar je povezano z naravo.

Bi radi vedeli prvi?

Sledite nam na socialnih omrežjih!