Moje ime je Ljubica

Če bi se morala profesionalno predstaviti v enem stavku, bi verjetno zapisala, da sem maserka, refleksoterapevtka, zaljubljena v življenje in vse kar je povezano z naravo. Ampak na srečo lahko uporabim več stavkov. Moje življenje je bilo namreč zapoljnjeno s športom. Celo mladost sem bila predana košarki, dokler se telo ni izčrpalo do zadnje kosti. Dobesedno. Ker mi nihče ni mogel pomagati, sem se odločila, da si pomagam sama.

Iskala sem načine, kako ustaviti bolečino. Naučila sem se uporabljati različne tehnike masaž. Kot da bi vedela, da bo to kasneje velik del mojega življenja. Z uspešnimi metodami nisem pomagala samo sebi, ampak tudi soigralkam in mladim, ki sem jih trenirala.

Ko sem sprejela odločitev, da končam profesionalno kariero, sem potrebovala nekaj let, da sem našla svoje poslanstvo. Pomagati ljudem, da se počutijo bolje, fizično in psihično. Ker vsi to potrebujemo.

Seveda začenjam pri sebi. Vesolje mi je poslalo najboljše mentorje, kateri so me naučili vse kar moram vedeti, da sem lahko zakorakala v svet refleksoterapije in masaž. In potem še prave ljudi, moje ljudi, ki so mi zaupali svoje telo in dušo. Tako sem spoznala, da je to moja misija.

Ustvarila sem znamko Happy Feet, “srečne nogice, zdravo telo”.

Naj dodam še, da imam dva čudovita otroka. Po ločitvi z njunim očetom, sem spoznala ljubezen svojega življenja. Poročila sem se in preselila iz prelepega Maribora (Slovenija), v Klosterneuburg (Avstrija). Tako sem zapustila tudi svoje srčne ljudi, 250 km ni malo. A zapustila sem jih le fizično.

Redno se vračam v domače mesto, tu so namreč moje korenine, moja družina. In takrat se srečam tudi s svojimi strankami. Tako vem, da sem skozi vsa leta pridobila njihovo zaupanje, ki bo trajalo za vedno. In prav to me je pripeljalo do razmišljanja, kako bi lahko zanje naredila še kaj? Kako bi ostala v stiku z njimi, čeprav nisem ves čas prisotna? In kaj bi naredila za svoje nove ljudi, ki mi zaupajo, tukaj na Dunaju?

In tako se je začela zgodba SOme.

Moje roke so začele izdelovati naravna mila, ki so narejena z ljubeznijo in namenom da negujejo, nahranijo, razvajajo, objamejo kožo, telo, srce in dušo mojih ljudi. In zdaj sem mirna.

O naravnih milih SOme

So trda in čvrsta kot temelji. Kot tvoja in moja odločenost, da želiva le najboljše zase. Moja mila so tako kot jaz, SOme. In takšen je tudi moj pristop k njihovemu ustvarjanju. Kajti le najboljše je dovolj dobro zate in zame. Zato vsako milo ustvarim z ljubeznijo. S srcem in dušo.

SOme naravna mila

Bi radi vedeli prvi?

Sledite nam na socialnih omrežjih!