Uporabi kodo kupona Novih10 ob prvem nakupu!

SOme by Ljubica
Kategorije:

Universe candles

 16,50 39,00

Set sveč s Teslinimi števili  je edinstveno in inovativno darilo ali dekorativni element za dom. Vsaka sveča v setu predstavlja eno od Teslinih števil – 3, 6 in 9.

Teslina števila, še posebej 3, 6 in 9, imajo poseben pomen v Teslovem delu in teorijah. Po Teslu so ta števila ključna za razumevanje univerzalne energije in harmonije.

Teža sveče: 150g

Brezplačna dostava od 100€

Hitra dostava

Uporabi kodo Prvih10 za 10% popusta

100% Vračilo izdelkov v 14 dneh

Slike izdelka

Tesla sveče

Sveče s Teslinimi lahko vplivajo na naše počutje tako, da nas spodbujajo k povezovanju z univerzalno energijo, krepitvi notranjega ravnovesja, ljubezni, sočutja, duhovnosti in osebne rasti. Lahko nam pomagajo pri meditaciji, sprostitvi, vizualizaciji in ustvarjanju pozitivne energije v prostoru.

Poleg tega nas sveče podpirajo tudi vizualno, saj so oblikovane tako, da vključujeji Teslina števila na estetsko privlačen način. To doda edinstveno in zanimivo noto v naš dom ali prostor, hkrati pa nas spomni na Teslove prispevke k znanosti in inovacijam.

Sveča št. 3

Število 3 je povezano z ravnovesjem, ustvarjalnostjo in enotnostjo. Sveča s številom 3 pomaga pri vzpostavljanju notranjega ravnovesja, spodbujanju ustvarjalnosti ter povezovanju z drugimi ljudmi.

Sestavine:

Naravni sojin vosek, eterično olje palmarosa, kamilica in bergamotka.

Sveča št. 6

Število 6 je povezano z ljubeznijo, sočutjem in harmonijo. Sveča s številom 6 pomaga pri krepitvi ljubezni do sebe in drugih, spodbujanju sočutja ter vzpostavljanju harmoničnih odnosov.

Sestavine:

Naravni sojin vosek, eterično olje vrtnica, jasmin in sladka pomaranča.

Sveča št. 9

Število 9 pa je povezano z duhovnostjo, modrostjo in transformacijo. Sveča s številom 9 pomaga pri povezovanju z višjim jazom, pridobivanju modrosti ter spodbujanju osebne in duhovne transformacije.

Sestavine:

Naravni sojin vosek, eterično olje Palo santo, rožmarin in bergamotka.

Unikatnost

Zaradi narave kokosov se sveče razlikujejo po oblikah, barvah, velikostih in vzorcih zato je vsaka unikat. Tako ko ti in jaz.

Sveče iz sojinega voska so:

-Okolju prijazne
-Veganske
-Biološko razgradljive
-Ne vsebujejo parafinov
-Ne sproščajo škodljivih snovi
-Gorijo dlje
-Preprosto božansko dišijo

Varnost!

Ko svečo prižgete, jo položite na negorljivo podlago. Nikoli ne puščajte gorečih sveč brez nadzora. Hranite izven dosega rok otrok in hišnih ljubljenčkov.

Moje ime je Ljubica

Če bi se morala profesionalno predstaviti v enem stavku, bi verjetno zapisala, da sem maserka, refleksoterapevtka, zaljubljena v življenje in vse, kar je povezano z naravo.

Moje ime je Ljubica

Če bi se morala profesionalno predstaviti v enem stavku, bi verjetno zapisala, da sem maserka, refleksoterapevtka, zaljubljena v življenje in vse kar je povezano z naravo.

Bi radi vedeli prvi?

Sledite nam na socialnih omrežjih!

Title

Go to Top