Uporabi kodo kupona Novih10 ob prvem nakupu!

SOme by Ljubica

SOme BUG Candle

 20,60

15% Off

Ali iščete naraven in učinkovit način za odganjanje komarjev in drugih letečih žuželk? Potem je SOme svečka z vonjem citronele kot nalašč za vas.
Moja sveča je skrbno izdelana iz najboljših naravnih sestavin in eteričnih olj, ki odganjajo komarje in druge leteče žuželke. Učinkovita je na prostem, ne glede na to, ali kampirate, ste na pikniku ali samo poležavate na terasi. Oddaja tudi subtilen, osvežujoč vonj, ki sprošča in je primeren za masažo. To pomeni, da lahko stopljen vosek nanesete na kožo.
Popolna je za vse, ki si želijo narave brez nadloge komarjev in letečih žuželk. Je tudi odlično darilo za vse, ki radi preživljajo čas na prostem.

Brezplačna dostava od 100€

Hitra dostava

Uporabi kodo Prvih10 za 10% popusta

100% Vračilo izdelkov v 14 dneh

Slike izdelka

Uporaba

Enostaveno prižgite in pustite goreti 10-15 minut. Vosek se stopi v toplo in hranljivo masažno olje, popolno za sprostitev in pomirjujočo izkušnjo masaže.
Ročno izdelano v majhnih serijah, da se zagotovi najvišja kakovost in doslednost.
Preklopite na bolj čuječ, trajnosten način življenja z našo 100 % naravno masažno svečo.

Varnost

Ne smete je uporabljati na poškodovani ali razdraženi koži. Hranite stran od oči. Ni za peroralno uporabo. Ne uporabljajte, če ste alergični na sojo ali oreščke.

Podobni produkti

Rumeno karitejevo maslo

Rumeno karitejevo maslo, je dobilo barvo v fazi predelave, ko mu dodajo korenine in lubje afriškega drevesa Borututu.

Moje ime je Ljubica

Če bi se morala profesionalno predstaviti v enem stavku, bi verjetno zapisala, da sem maserka, refleksoterapevtka, zaljubljena v življenje in vse kar je povezano z naravo.

Moje ime je Ljubica

Če bi se morala profesionalno predstaviti v enem stavku, bi verjetno zapisala, da sem maserka, refleksoterapevtka, zaljubljena v življenje in vse kar je povezano z naravo.

Bi radi vedeli prvi?

Sledite nam na socialnih omrežjih!

Title

Go to Top