Uporabi kodo kupona Novih10 ob prvem nakupu!

SOme by Ljubica
Kategorije: ,

Natural Soy Candle

 16,80

Naravna sojina sveča v darilni škatli (220g) ali svečka v darilni vrečki (100g). Najlepše je nekoga osrečiti. In sama sem ena tistih, ki darila raje podarja kot prejema. Obožujem trenutek, ko nekomu zasvetijo oči, se mi nasmehne. Ker male stvari delajo čudeže. Tale paketek vsebuje svečko v steklenem kozarčku. Nosi ljubko sporočilo. Vonj izberete sami. Z mislijo na osebo, ki jo želite obdariti.

Brezplačna dostava od 100€

Hitra dostava

Uporabi kodo Prvih10 za 10% popusta

100% Vračilo izdelkov v 14 dneh

Slike izdelka

Zakaj sveča SOme!?

Sveča SOme je odličen dodatek in dekoracija vašega najljubšega prostora. Hitro postane nepogrešljiva spremljevalka vašega časa za sproščanje, saj dom napolni s prijetno energijo, ob kateri pozabite na stres vsakdanjega življenja.

V vsej svoji lepoti in prijaznosti do ljudi, živali in okolja je popolna za obdarovanje sebe in vaših najdražjih.

  • NAMIG! Svečo vedno pustite prižgano, dokler staljen vosek ne doseže roba posode. ŠE POSEBEJ OB PRVI UPORABI! V nasprotnem primeru bo nastalo tuneliranje – neizkoriščen vosek bo ostal na stranicah posode. Prav tako ne pustite svečo goreti dlje od 4 h

  • VARNOST! Ko svečo prižgete, jo položite na negorljivo podlago. Nikoli ne puščajte gorečih sveč brez nadzora. Hranite izven dosega rok otrok in hišnih ljubljenčkov.

Unikatnost

Zaradi narave kokosov se sveče razlikujejo po oblikah, barvah, velikostih in vzorcih zato je vsaka unikat. Tako ko ti in jaz.

Sveče iz sojinega voska so:

-Okolju prijazne
-Veganske
-Biološko razgradljive
-Ne vsebujejo parafinov
-Ne sproščajo škodljivih snovi
-Gorijo dlje
-Preprosto božansko dišijo

Varnost!

Ko svečo prižgete, jo položite na negorljivo podlago. Nikoli ne puščajte gorečih sveč brez nadzora. Hranite izven dosega rok otrok in hišnih ljubljenčkov.

Izberite svoj najljubši vonj

-Vrtnica
-Sivka + Vanilija
-Limonska trava

O SOme svečah!

V večini primerov so prav sveče tiste, ki jih uporabljamo, ko se počutimo dobro, ali ko želimo ustvariti prijetno vzdušje. Če so sveče hkrati prijetnega vonja in popolnoma naravne, kot so moje, potem je lahko izkušnja popolna.

Moje veganske in okolju prijazne sveče so narejene iz 100 % naravnega sojinega voska. Vsaka je z veliko ljubezni ročno pretočena v posodo. Čudovito dišijo in počasi izgorevajo skozi prasketajoči leseni stenj. Vse sveče so obogatene z dišečimi olji in unikatnimi dekoracijami ter so kot nalašč za ljubitelje romantičnih trenutkov.

Podobni produkti

Moje ime je Ljubica

Če bi se morala profesionalno predstaviti v enem stavku, bi verjetno zapisala, da sem maserka, refleksoterapevtka, zaljubljena v življenje in vse, kar je povezano z naravo.

Moje ime je Ljubica

Če bi se morala profesionalno predstaviti v enem stavku, bi verjetno zapisala, da sem maserka, refleksoterapevtka, zaljubljena v življenje in vse kar je povezano z naravo.

Bi radi vedeli prvi?

Sledite nam na socialnih omrežjih!

Title

Go to Top