Uporabi kodo Novih10 za 10 % popust na prvi nakup.

SOme by Ljubica
Kategorije: ,

Crown Chakra Candle

 23,10

Naravna, ročno izdelana sveča iz sojinega voska z mešanico eteričnih olj, ki poveča osebno opolnomočenje in samozavest. Dviguje vašo samopodobo, odpravlja globoke strahove in vrača iskrico ter optimizem v vaše življenje.

Vonji: sivka, rožmarin

Brezplačna dostava od 100€

Hitra dostava

Uporabi kodo Prvih10 za 10% popusta

100% Vračilo izdelkov v 14 dneh

Slike izdelka

CROWN CHAKRA (podrsaj z miško tukaj)

Zanimivo je, kako me moje poti vedno vodijo v vašo smer in smer vašega dobrega počutja. Vedno znova se mi ob poslušanju vaših izzivov in deljenju vaših občutkov postavi vprašanje, kaj še lahko naredim, da bi vam pomagala na daljavo, če že ne morem z dotikom, z masažo. In kako si lahko pomagate sami.
Če sem do zdaj skrbela predvsem za zdravje vaše kože in zunanjosti telesa, je tokrat na vrsti vaša notranjost. Skrb za telo, ki se vselej začne v globinah, znotraj nas.
In pri tem imajo veliko vlogo naše čakre. Študija čaker izvira iz vzhodnih duhovnih tradicij, ki menijo, da je sedem primarnih čaker osnova človeškega obstoja. Podobno današnji zahodni pristopi dajejo velik poudarek sedmim čakram kot predstavitvam različnih vidikov našega življenja in opisujejo njihovo delovanje z
različnimi izrazi, ki vključujejo pridevnike »psihološko«, »fizično«, »energijsko« in »duhovno«. Kako vam bom pomagala spodbuditi delovanje vaših čaker?
S svojimi svečami, ki so namenjene prav našim sedmim čakram. Vsaka svoji. Prižgite si svečo ob meditaciji ali ritualih, ki spodbujajo duhovno, čustveno in duševno dobro počutje. Živite v harmoniji, razrešujte konflikte in se opolnomočite.

Dobro je vedeti!

Pri vseh metafizičnih izdelkih se pričakovani rezultati ne morejo zagotoviti. Temeljijo na veri in nikoli ne smejo biti nadomestilo za medicinsko oskrbo.

Varnost!

Ko svečo prižgete, jo položite na negorljivo podlago. Nikoli ne puščajte gorečih sveč brez nadzora. Hranite izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov.

Namig!

Svečo vedno pustite prižgano, dokler staljen vosek ne doseže roba kozarca. ŠE POSEBEJ OB PRVI UPORABI! V nasprotnem primeru boste dobili »tuneliranje«: neizkoriščen vosek bo ostal na stranicah kozarca. Prav tako sveče ne pustite goreti dlje kot 4 h.

Podobni produkti

Moje ime je Ljubica

Če bi se morala profesionalno predstaviti v enem stavku, bi verjetno zapisala, da sem maserka, refleksoterapevtka, zaljubljena v življenje in vse, kar je povezano z naravo.

Moje ime je Ljubica

Če bi se morala profesionalno predstaviti v enem stavku, bi verjetno zapisala, da sem maserka, refleksoterapevtka, zaljubljena v življenje in vse kar je povezano z naravo.

Bi radi vedeli prvi?

Sledite nam na socialnih omrežjih!

Title

Go to Top