Uporabi kodo kupona Novih10 ob prvem nakupu!

SOme by Ljubica
Kategorije: ,

AweSOme WISH Candle

 21,60

S svojim očarljivim plamenom sveča Želja ustvarja vzdušje, ki vas takoj popelje v svet neskončnih možnosti. Ko jo prižgete, začutite toplino in pozitivno energijo, ki se širi iz nje, pripravljeno, da sprejme vaše namene in jih spremeni v resničnost.
Sprejmite moč sveče Želja in pustite, da njen očarljiv sijaj vodi vas proti življenju, polnemu radosti, obilja in izpolnitve. Osvetlite svojo pot, prižgite svoje sanje in opazujte, kako vesolje sodeluje, da bi vam izpolnilo vsako željo.

Brezplačna dostava od 100€

Hitra dostava

Uporabi kodo Prvih10 za 10% popusta

100% Vračilo izdelkov v 14 dneh

Slike izdelka

  • NAMIG! Svečo vedno pustite prižgano, dokler staljen vosek ne doseže roba posode. ŠE POSEBEJ OB PRVI UPORABI! V nasprotnem primeru bo nastalo tuneliranje – neizkoriščen vosek bo ostal na stranicah posode. Prav tako ne pustite svečo goreti dlje od 4 h
  • Sestavine! Naravni sojin vosek, eterično olje sivke, eterično olje sladke pomaranče, eterično olje Ylang Ylang, eterično olje cimeta.

  • VARNOST! Ko svečo prižgete, jo položite na negorljivo podlago. Nikoli ne puščajte gorečih sveč brez nadzora. Hranite izven dosega rok otrok in hišnih ljubljenčkov.

AweSOme WISH Candle

Njena skrivnost leži v skrbno izbrani mešanici redkih rastlinskih esenc, naravnega sojinega voska in lesenega stenja, ki so bili natančno izbrani, da okrepijo vaše potovanje manifestacije. Vsaka sestavina je bila premišljeno izbrana, da uskladi vaš um, telo in duha, poveča vaše namene in privabi pozitivne vibracije, potrebne za uresničitev vaših želja.

Sveča Želja je vaš zvesti zaveznik. Ko se osredotočite na svoje najgloblje želje, si jih predstavljajte, kako dobivajo obliko in napolnjujejo zrak okoli vas. Opazujte, kako se eterični dim igra in nosi vaše namene v vesolje, kjer bodo slišani in uslišani.

Vendar pa si zapomnite, dragi sanjarji, sveča Želja ni čarobna palica. Je orodje, ki vam daje moč, da prevzamete nadzor nad svojo usodo. Spodbuja vas, da verjamete vase, da sprejmete navdihujoče ukrepe in da zaupate v neskončno modrost vesolja. Ko prižgete to svečo, se spomnite, da imate moč oblikovati svojo lastno resničnost.

Ta mešanica eteričnih olj bo ustvarila čaroben in pomirjujoč vonj, ki bo spodbudil občutek sprostitve, pozitivnosti in manifestacije želja. Vonj sivke bo pomagal pri sprostitvi in umirjanju uma, ylang-ylang bo spodbudil občutek radosti in pomagal pri privabljanju pozitivne energije, pomaranča bo dodala svežino in dvignila razpoloženje, medtem ko bo cimet dodal toplino in začinjenost.

Vsaka želja si zasluži, da jo ohranimo in se je spominjamo. Zato sem ustvarila spremljevalno kartico želja.

Ta kartica želja ni le običajen kos papirja; je platno za vaše misli, sanje in iskrena sporočila. Ne glede na to, ali želite zapisati sladko opazko, motivacijski citat ali celo skrivno željo, ta kartica je tu, da to omogoči.

Predstavljajte si veselje na obrazu vaših najdražjih, ko prejmejo iskreno sporočilo poleg svoje magicne svece zelja. To je popoln način, da dodate osebno noto k vsaki priložnosti – rojstni dnevi, obletnice ali kar tako!

Čas je, da širimo ljubezen, pozitivnost in da vsak trenutek šteje.

Pripravite se, da prižgete čarobnost in ustvarite nepozabne spomine. Dovolite moči želja, da prinesejo veselje v vaše življenje in življenja tistih, ki jih imate radi.

Ne pozabite, da se za vsako željo skriva zgodba, ki čaka, da jo napišete.

Teža: 150g

Moje ime je Ljubica

Če bi se morala profesionalno predstaviti v enem stavku, bi verjetno zapisala, da sem maserka, refleksoterapevtka, zaljubljena v življenje in vse, kar je povezano z naravo.

Moje ime je Ljubica

Če bi se morala profesionalno predstaviti v enem stavku, bi verjetno zapisala, da sem maserka, refleksoterapevtka, zaljubljena v življenje in vse kar je povezano z naravo.

Bi radi vedeli prvi?

Sledite nam na socialnih omrežjih!

Title

Go to Top